Gratis Training Persoonlijke Stresssignalen

Leer wat jouw persoonlijke stresssignalen zijn

Als je internet afspeurt op zoek naar informatie over stresssignalen, kom je een tal van gestandaardiseerde lijstjes tegen. Maar heel eerlijk: zelf pas ik eigenlijk nooit in zo’n lijstje.

Wanneer ik stress ervaar, heb ik geen hoofdpijn, geen last van concentratieproblemen etc. Toen mijn stressklachten begonnen heb ik dit zelf dan ook niet doorgehad. Want de klachten die ik had stonden niet in een van de vele standaard stresssignalenlijstjes. Ik voldeed niet aan de norm. Je raadt het al; de klachten werden erger en daardoor te laat herkend. Hierdoor duurde uiteindelijk ook de weg naar herstel veel langer.

Nu herken en ken ik mijn stressklachten tot in de puntjes. Op bewust, maar ook op onbewust niveau. De stressklachten op onbewust niveau zijn (vaak) nog belangrijker, want deze dienen zich vaak als eerste aan. Ken jij jouw persoonlijke stressklachten op bewust en onbewust niveau?

Hoe herken je jouw eigen stressgerelateerde klachten? Elk kwartaal geef ik een gratis 2 uur durende training. Je leert meer over de oorsprong van stress, je leert jouw persoonlijke stresssignalen en -bronnen herkennen en ontdekt hoe je een start kunt maken met het verminderen van jouw stress.

Training Persoonlijke Stresssignalen

Gratis
  • Je weet hoe stress jou beïnvloedt
  • Je kent jouw stressgerelateerde klachten
  • Je voorkomt overspannenheid & burn-out
  • Je weet wanneer je de ontspanning moet opzoeken
  • In 2 uur leer je jouw persoonlijke stresssignalen herkennen
Een nieuwe datum zal snel volgen

De training zal plaatsvinden aan de Voorschoterweg in Valkenburg (in het verlengde van de Haagse Schouw, tegenover het Valkenburgse Meer).

Tijdens de training wordt er koffie, thee en water aangeboden. 

Vanuit mijn achtergrond in de psychologie ben ik me gaan specialiseren in stress, overspannenheid en burn-out; de meest voorkomende psychische ziekteklachten. Omdat klachten gerelateerd aan stress, overspannenheid en burn-out niet meer vergoed worden vanuit de verzekering, en ik vind dat iedereen recht heeft op betaalbare ontwikkeling, bied ik deze training gratis aan.

©2017 | Toegepast Psycholoog | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies