GOB Leiden | Gezondheids & Ontwikkelingsbureau

Natalie Spierings, Relatieproblemen coach, Balans coach, stress coach, depressief begeleider, depressief coach, actie ondernemen coach, relatieproblemen hulp, levensvraagstukken hulp, relatieproblemen, depressief motivator

Vanaf 1 december kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden gratis een ontwikkeladvies of scholingsadvies volgen. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft bevestigd dat er in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar zijn.

Dankzij de NL Leert Door-subsidie wordt het adviestraject t.w.v. €700,- betaald. Je hoeft geen administratie te doen, jij hoeft je alleen maar in te schrijven via het aanmeldformulier. Wil jij investeren in jouw ontwikkeling? Dan is dit het moment!

Waarom meedoen?

  • inzicht in jouw talenten

  • arbeidsmarktscan

  • advies voor de toekomst

  • gratis advies voor iedereen

Kortom; Waarom zou je je niet aanmelden?!

Gratis ontwikkel- en scholingsadvies voor medewerkers, zzp'ers en werkgevers. 

Gekwalificeerd ontwikkeladvies

Het ontwikkeladvies is bedoeld om jou de kans te geven om samen met een ervaren (gekwalificeerde) loopbaanadviseur een plan te maken voor wat goede vervolgstappen zijn in jouw carrière.

Het geeft inzicht in jouw toekomstperspectief van het huidige werk en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het daagt je uit tot actief nadenken over hoe je gezond en met werkplezier je pensioenleeftijd bereikt. En hoe je uitval door ziekte of werkloosheid weet te voorkomen.

Met een online leeromgeving, een besloten Facebook- Community waar je samen met andere deelnemers kan leren en ontwikkelen, een arbeidsmarkt-, interesse- en competentiescan en goede gesprekken wordt inzichtelijk gemaakt welke kansen er op basis van ervaring en ontwikkelwensen zijn. Het concrete advies helpt jouw mogelijkheden te vergroten om productief en vooral met plezier aan het werk te zijn en blijven.

In samenwerking met Building Human Talent