GOB Leiden | Gezondheids & Ontwikkelingsbureau

Overspannenheid & Burn-out

Herken je dat?

> Dat je ondanks de vermoeidheid niet kunt slapen?
> Dat je doorgaat terwijl je eigenlijk weet dat je moet stoppen?
> Dat je eigenlijk niet weet hoe je moet stoppen?
> Dat je jezelf constant onrustig voelt en het je niet meer lukt om te ontspannen?
> Dat je geen energie hebt om dingen te doen of de dag goed door te komen?

Dan past het pakket Overspannenheid & Burn-out pakket perfect bij jou!

Ik twijfelde enorm of ik überhaupt een traject in wilde gaan. Heel fijn dat het eerste gesprek kosteloos was, dit gaf mij de kans om een beetje af te tasten. Natalie heeft mij de juiste adviezen gegeven en door haar continue vertrouwen in mij heb ik grote nieuwe stappen kunnen zetten. Ik kan nu zelfstandig aan de slag.

Linda

Overspannenheid & Burn-out Traject

79,- per sessie
 • Leer meer energie te genereren
 • Leer stabieler lever en beter slapen
 • Ontwikkel sterkere competenties en vaardigheden
 • Leer erge stress actief verminderen
 • Leer wanneer je de ontspanning moet opzoeken
 • Ontdek de oorzaken van je stressklachten
 • 24/7 online ondersteuning

Genoemde tarieven zijn gebaseerd op particuliere trajecten. Wanneer u bovengenoemde trajecten op zakelijke basis wenst te boeken, geldt hiervoor het zakelijke tarief van € 135,- excl. btw.

Goed te weten!

Kosten voor counseling, coaching en training kan je via deze wegen terughalen:

Via de belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching/counseling zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de btw als scholingskosten aftrekken.  Het doel van het traject moet dan wel gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden. De counseling/coaching moet aantoonbaar bijdragen aan het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor counseling/coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar van de belasting als bedrijfskosten.

Via het UWV

Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met het UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan jou beschikbaar, waarmee je jouw counseling/coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Via de werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een counseling/coachingstraject. Bovendien wordt een counseling/coachingstraject als veel effectiever ervaren. Jouw werkgever, leidinggevende of afdeling personeelszaken kan je informeren over de mogelijkheden.

Via de Arbodienst van je bedrijf

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten van een counseling/coachingstraject te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van burn-outpreventie of voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Tip: Bij een aantal verzekeraars worden de (regels voor) vergoedingen niet één oogopslag duidelijk. Neem dan even telefonisch contact op met jouw zorgverzekering. Het komt regelmatig voor dat het lijkt alsof een counseling/coachingstraject niet vergoed wordt, terwijl dit wel degelijk het geval is. 

Sessie van 60 min.

79
 • Zowel overdag als 's avonds te boeken
 • Eerste sessie (kennismaking) is gratis

Sessie van 90 min.

99
 • Zowel overdag als 's avonds te boeken
 • Eerste sessie (kennismaking) is gratis