Gezondheids- & Ontwikkelingsbureau Leiden

APK counseling

Herken jij jezelf in de volgende situatie?

Je zit ergens mee; dit kan stressgerelateerd zijn, problemen op het werk, relatieproblemen maar bijvoorbeeld ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je weet even niet waar je moet beginnen of hoe je tegen bepaalde dingen moet aankijken.

Hulp van iemand die dichtbij staat heeft je tot heden niet goed geholpen. Of wellicht vindt je niet fijn om hulp te vragen aan jouw omgeving.  

Je hebt nagedacht om professionele hulp aan te wenden. Waarschijnlijk ben je er dan ook achter gekomen dat je niet zomaar ergens kan aankloppen. Veelal gaat dit gepaard met een traject, wachtlijst of komt er een boekwerk aan papieren invullen te pas.

Eenmalige professionele hulp is hier dan de oplossing. Dit kan telefonisch, via beeldbellen of mocht je voorkeur uitgaan naar een afspraak in de praktijk; je bent van harte welkom!

Niemand verwacht dat je een traject afneemt, je ontvangt professionele hulp en je zit niet vast aan hoge kosten.

 1. Plan voor APK Counseling een datum en tijd in de online agenda
 2. Na het invullen van alle gegevens ontvang je in e-mail met daarin een betaallink
 3. Betaal en bel.
0

Zoveel mensen hebben er al gebruik van gemaakt

StressManagement (preventie)

Herken jij jezelf in de volgende situatie?

Je bent altijd maar druk. Vanaf het moment dat je opstaat, tot het moment dat je naar bed gaat, heb je een volle “to do list” af te strepen. Maar hoeveel tijd je er ook insteekt; het lukt maar niet om alles af te strepen!

Thuis valt er heel wat te doen en bij te houden. Iedere avond een gezonde maaltijd op tafel zetten, zorgen dat het huis opgeruimd en schoon is en huisgenoten en huisdieren verzorgen. Om nog maar te zwijgen over de onverwachte klusjes die regelmatig de kop opsteken. Het is al snel onoverzichtelijk. 

Je privéleven vraagt jouw aandacht. Etentjes hier, borreltjes daar. ‘Quality time’ met partner en kinderen, koffiedates met vrienden, drukke kinderverjaardagen en verplichte visite rondjes. Druk, druk, druk.

Natuurlijk probeer je ook lichamelijk gezond te blijven. Sporten en gezond eten, het is iedere dag weer een uitdaging. 

En laten we je werk niet vergeten! Want daar is het pas echt druk! E-mails beantwoorden, afspraken inplannen,  de administratie bijhouden, telefoontjes plegen, vergaderen en klanten binnenhalen. Je krijgt alle eindjes maar net aan elkaar geknoopt.

Kortom: zo’n dag enkele dag kost jou al heel veel energie. Je staat op het punt het overzicht kwijt te raken. Er lijken steeds minder adempauzes te zijn en de rustmomenten zijn ver te zoeken. 

 • Je merkt dat je altijd maar druk bent
 • Aan het einde van de dag merk je pas hoe stressvol de dag was 
 • Je vindt het moeilijk om je stress te reguleren
 • Je wilt de zogenaamde “heftige stressmodus” voorkomen. Maar hoeJ

Dan past het pakket Stresspreventie Traject perfect bij jou!

Stress(preventie) Traject

175 per traject
 • Leer de de bronnen van je stressoren
 • Leer hoe en wanneer je erge stress kan verminderen
 • Leer wanneer je de ontspanning moet opzoeken
 • Voorkomt ernstige overspannenheid & burn-out
 • 5 x 30 min counseling gesprekken
 • 24/7 online ondersteuning

Zakelijke facturatie €225,- ex btw.

Ik twijfelde enorm of ik überhaupt een traject in wilde gaan. Heel fijn dat het eerste gesprek kosteloos was, dit gaf mij de kans om een beetje af te tasten. Natalie heeft mij de juiste adviezen gegeven en door haar continue vertrouwen in mij heb ik grote nieuwe stappen kunnen zetten. Ik kan nu zelfstandig aan de slag.

Linda

STRESS, OVERSPANNENHEID, BURN-OUT & RE-INTEGRATIE

Herken jij jezelf in de volgende situatie?

 • Dat je ondanks de vermoeidheid niet kunt slapen? 
 • Dat je doorgaat terwijl je eigenlijk weet dat je moet stoppen?
 • Dat je eigenlijk niet weet hoe je moet stoppen?
 • Dat je jezelf constant onrustig voelt en het je niet meer lukt om te ontspannen?
 • Dat je geen energie hebt om dingen te doen of de dag goed door te komen?

Dan past het pakket Stress, Overspannenheid, Burn-out, Re-integratie pakket perfect bij jou!

Stress, Overspannenheid, Burn-out of Re-integratie Traject

79,- Per sessie | €597,- Traject 8 sessies
 • Ontdek de echte onderliggende oorzaken
 • Ontdek passende balans in je leven en hoe je beter slaapt
 • Leer meer energie te genereren
 • Leer terugkomende stressoren actief verminderen
 • Leer wanneer en hoe je de ontspanning moet opzoeken
 • Ontwikkel sterkere competenties en vaardigheden
 • 24/7 online ondersteuning

Genoemde tarieven zijn gebaseerd op particuliere trajecten. Wanneer u bovengenoemde trajecten op zakelijke basis wenst te boeken, geldt hiervoor het zakelijke tarief van € 135,- excl. btw.

Goed te weten!

Kosten voor counseling, coaching en training;

Via de werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een counseling/coachingstraject. Bovendien wordt een counseling/coachingstraject als veel effectiever ervaren. Jouw werkgever, leidinggevende of afdeling personeelszaken kan je informeren over de mogelijkheden.

Via de Arbodienst van je bedrijf

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten van een counseling/coachingstraject te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van burn-outpreventie of voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Tip: Bij een aantal verzekeraars worden de (regels voor) vergoedingen niet één oogopslag duidelijk. Neem dan even telefonisch contact op met jouw zorgverzekering. Het komt regelmatig voor dat het lijkt alsof een counseling/coachingstraject niet vergoed wordt, terwijl dit wel degelijk het geval is. 

Via de belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching/counseling zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de btw als scholingskosten aftrekken.  Het doel van het traject moet dan wel gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden. De counseling/coaching moet aantoonbaar bijdragen aan het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor counseling/coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar van de belasting als bedrijfskosten.

Via het UWV

Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met het UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan jou beschikbaar, waarmee je jouw counseling/coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Sessie van 60 min.

79
 • Zowel overdag als 's avonds te boeken
 • Eerste sessie (kennismaking) is gratis

Sessie van 90 min.

99
 • Zowel overdag als 's avonds te boeken
 • Eerste sessie (kennismaking) is gratis